Våra klienter utgör kärnan i vår verksamhet och vi har därför som mål att uppnå och upprätthålla högsta möjliga klientnöjdhet. Ett bevis på att vi verkar lyckas ganska bra med vårt mål är de fina referenserna här nedan. 

Jag har bara positiva erfarenheter av att anlita Hedins Juristbyrå. Förutom deras professionalitet, engagemang och personliga bemötande erbjuder de också det lilla extra som gör att man känner sig extra nöjd med att göra affärer med dem.

ANN TIRUL

Stockholm 2019

Bra juridiskt stöd med snabbt svar

GABRIELLA STÅLKULA

Stockholm 2019

Jag sökte rådgivning av Hedins Juristbyrå efter att jag hamnat i en tvist kring fel utbetald lön. De gav mig snabba och professionella svar på mina frågor och hjälpte mig att förstå de juridiska och lagliga aspekterna av situationen jag hamnat i samt hur jag skulle kunna gå vidare med ärendet.

MIA HECTOR

Stockholm 2019

THOMAS TALLSKOG (VD TRANSAKTUM AB)

Vaasa (Finland) 2018

Samarbetet med Hedins Juristbyrå har fungerat direkt från start på en mycket professionell nivå och vi har fått snabb och sakkunnig hjälp. Vi har jobbat med jurister i flera länder och kan varmt rekommendera Hedins till andra.

Har sålt en villa där köparna visade sig vara riktigt besvärliga.

Jag vände mig till Hedins Juristbyrå för hjälp och kände att det underlättade genom att jag slapp hela tyngden och bördan av alla argument med fastighetsköparna.

Hedins Juristbyrå har varit väldigt hjälpsamma genom hela processen.
Jag kan starkt rekommendera dem.

RICHARD BLOMSTRAND

Stockholm 2018

Varför som företagare eller fastighetsägare under press betala pengar till psykolog eller coach när lösningen är att anlita Hedins Juristbyrå. Jag har aldrig tidigare anlitat ombud men den form av stöd man får som företagare/fastighetsägare är faktiskt för mig oupptäckt.

JAN GÅRDEFELT (VD HYAB MAGNETER AB)

Stockholm 2018

Vi anlitade Hedins Juristbyrå i en tvist gällande dolt fel i vår fastighet. Kristoffer har skött ärendet på ett ödmjukt och proffessionellt vis. Vi har känt oss delaktiga och i trygga händer genom hela processen vilket gör att vi varmt kan rekommendera Hedins Juristbyrå i liknande ärenden.

EMELIE SOLÉN

Leksand 2017

Hedins Juristbyrå KB

Besök:  artillerigatan 6

SE- 114 51 Stockholm


info(at)hedinsjuristbyra.se  

Tel: +4 6 (0)8  7 3 5  3 3  3 8


Org.nr:  9 6 9 7 2 2 - 8 6 42

Bankgiro:  4 6 7 - 8 1 4 0